Online loterie Korunka představila novou aplikaci, díky níž můžete své oblíbené číselné hry hrát i z mobilu. Korunka aplikace je k dispozici na stránkách této společnosti a to zcela zdarma. Proč toho nevyužít? V tomto článku získáte všechny potřebné informace včetně návodu na instalaci.

Představení mobilní aplikace Korunka

Mobilní aplikace Korunka vám umožní podávat tikety do nabízených online loterií a to ať už se vydáte kamkoliv. Stačí vám k tomu pouze mobilní zařízení s Androidem či iOS a samozřejmě také připojení k internetu.

V rámci Korunka aplikace můžete podávat všechny nabízené číselné hry od Korunky, které jsou dostupné i v klasické desktopové verzi stránek. To znamená loterie Korunka Kombi, Korunka Kombi plus, Korunka Dvacet za 20,-, Korunka Šestka, Korunka Hop Trop, Korunka na 5, Korunka na 4 a Korunka na 3.

Kde získat aplikaci od Korunky?

Jak už bylo řečeno, aplikaci od Korunky můžete získat do svého mobilu zcela zdarma. Postup pro stažení aplikace se přitom liší v závislosti na vašem operačním systému. Pakliže máte iOS, stačí vám navštívit obchod s aplikacemi, zadat v něm heslo „Korunka“ a poté postupovat jako při stažení jakékoliv jiné aplikace.

V případě, že máte Android, navštivte stránky loterie Korunka a do připraveného boxíku zadejte své telefonní číslo. Vše potvrďte kliknutím na tlačítko „ODESLAT“ v pravé části vedle telefonního čísla. Korunka vám následně zašle odkaz na stažení aplikace v SMS zprávě. Na odkaz stačí kliknout a následně pokračovat běžným způsobem, jako při stažení aplikací z dalších zdrojů mimo obchodu Google Play.

A nakonec v případě, že používáte Huawei Appgallery, stačí opět přejít na stránky Korunky a dát aplikaci přímo stahovat. Následně kliknete běžným způsobem na možnost „Instalace“ a máte vyhráno.

Přesný návod na instalaci na všechny dostupné operační systémy najdete na stránkách aplikace.

Stáhnout aplikaci

Vzhled aplikace Korunka

Po stažení a zdárné instalaci aplikace Korunka se můžete pustit do sázení. Po otevření aplikace běžným způsobem, tedy z nabídky nainstalovaných aplikací, se stačí přihlásit nebo zaregistrovat. Pro tyto účely stačí kliknout na jednu z možností v pravém horním rohu (Registrace/Přihlásit) a dále pokračovat podle instrukcí.

Prostředí aplikace Korunka je hodně podobné desktopové verzi aplikace. V horním banneru se ukazují novinky ze světa loterie Korunka, níže potom najdete základní informace o některých loteriích. Dále následují výsledky z posledního slosování a výčet oblíbených her. Vše je zakončeno seznamem aktuálních výher. Všechny tyto položky lze přitom v klouzavém banneru posouvat směrem doleva a dostat se tak k dalším možnostem.

Po přihlášení do Korunky

Po přihlášení na svůj účet v Korunce jsou k dispozici rozšířené možnosti. V pravém horním rohu máte k dispozici sekci Tikety, kde můžete dohledat všechny vsazené sázenky (ať už aktivní, nebo již vyhodnocené). Z této sekce můžete opakovat sázku již vsazeného tiketu. Druhou možností je sekce Můj účet odkud se dostanete do jakéhosi rozcestníku, který vás dovede ke všem základním funkcím ve vašem účtu.

V horní liště naleznete možnosti „Vsadit“, „Výsledky“, „Jak hrát“ a „Slosování“. V sekci Vsadit můžete vsadit vybranou loterii, v sekci Výsledky najdete aktuální výsledky losování včetně archivu, kde najdete i výsledky ze starých slosování. V sekci Jak hrát najdete pravidla a návody na jednotlivé číselné loterie a nakonec v sekci Slosování lze spustit přímé přenosy z nadcházejících losování čísel.

Ve spodní liště se potom nacházejí možnosti „Domů“, „Loterie“ a „Více“. Možnost „Domů“ vás vezme na úvodní stránku Korunky. V sekci Loterie se nacházejí všechny číselné hry, na které si zde můžete rovnou vsadit. A nakonec možnost „Více“ nabízí zbytek možností jako jsou Bonusy, Soutěže, Nejlepší trefy, Novinky atd.

300 Kč zdarma na váš první tiket, stačí se registrovat!

Můj účet v Korunka aplikaci

Můj účet je jakýsi rozcestník ke všem základním možnostem v aplikaci Korunka. V této sekci najdeš možnosti jako je Vložit peníze, Vybrat peníze, Historie transakcí atd. Pojďme se podívat na to, co pod jednotlivými položkami najdeš.

Po kliknutí na možnost Můj účet se dostanete do výpisu účtu, kde je přehledně znázorněno, kolik máte na kontě peněz, kolik máte na kontě Káček a případně i Herních bodů. Dále se zde zobrazují informace o mimořádných akcích, například kdy můžete sázkou tiketu získat více bodů. Následují jednotlivé položky.

Vložit peníze

Skrze tuto sekci můžete vložit peníze na svůj hráčský účet a to všemi dostupnými platebními metodami. Kousek nad tímto tlačítkem najdeš táhlo, kde si můžeš zvolit, zdali chceš viditelně zobrazovat stav svého konta na liště. Pakliže je táhlo vypnuté, zůstatek na svém kontu neuvidíš.

Vybrat peníze

V této sekci můžete zažádat o výběr peněz na svůj bankovní účet. Výběr peněz je obvykle rychlý a netrvá déle než do druhého dne, samozřejmě s výjimkou vyšších výher, které mohou podléhat autorizaci nejen z loterijní společnosti ale i v bance.

Historie transakcí

Zde najdete přehledně zobrazené všechny peněžní transakce, které na vaše hráčském účtu proběhly. Pakliže hledáte informace o svém sázení, najdee je právě tady. Transakce na tvém účtu se archivují od začátku, kdy jste se ke Korunce poprvé přihlásili, tzn. tyto informace jsou kompletní.

Bonusy

Sekce bonusy přináší seznam všech právě aktivních bonusů stejně jako bonusů, které jsi již vybral nebo které jsi nestihl vybrat. Ke všem bonusům dostaneš také informace o tom, jakou část bonusu jsi už vyčerpal a co musíš udělat pro to, abys bonus získal v jeho plné výši.

Soutěže

Seznam všech aktuálně probíhajících soutěží jak online, tak i na pobočkách Korunky. Dále jsou zde pravidla soutěží.

Osobní údaje

Zde můžeš vidět a také měnit své osobní údaje jako je jméno nebo adresa trvalého bydliště. Pakliže se v tvých osobních údajích něco změnilo, doporučujeme ti vydat se právě sem a všechno opravit. Korunka potřebuje tvé aktuální údaje, aby mohla plnit své povinnosti (například vyplácet výhry atd.).

Sebeomezující opatření

Pokud se bojíš, že se sázením loterie bys mohl mít problém, doporučujeme ti nastavit si sebeomezující opatření. Jedná se o limity jako například Maximální výše sázek za jeden den, Maximální výše sázek za jeden měsíc atd.

Oznámení

Velice důležitá sekce, kde si můžete nastavit, zdali a jak vám bude Korunka posílat informace skrze e-mail, SMS nebo kanál zpráv v aplikaci. K dispozici je také možnost nastavit si marketingová sdělení a soutěže.

Odhlásit se

Pakliže chcete přispět k bezpečnosti aplikace, doporučujeme vám odhlašovat se z Korunky vždy tímto způsobem. Můžete tím snadno předejít mnoha nepříjemnostem.

Výhody aplikace vůči sázení z mobilního prohlížeče

Pakliže loterie od Korunky sázíte skrze mobilní prohlížeč, ochuzujete se o spoustu výhod. Tímto způsobem sice také můžete sázet všude na cestách, ovšem za značně ztížených podmínek. V první řadě je třeba říci, že sázení v mobilním prohlížeči je mnohem náročnější na stahování dat a také na výdrž baterie. Aplikace Korunka je totiž plně optimalizována přímo na vaše mobilní zařízení a navíc nevyžaduje při každém přihlášení stahovat data (všechny potřebné soubory máte v aplikaci již stažené a uložené do svých zařízení).

Protože Korunka aplikace je plně optimalizována přímo pro vaše mobilní zařízení, poskytuje také celkově komfortnější uživatelský zážitek. Aplikace lépe reaguje na jednotlivé příkazy, respektive na mačkání tlačítek. Aplikace také poskytuje celkově rychlejší odezvu, tzn. plnění příkazů a přecházení mezi jednotlivými stránkami. A nakonec, aplikace je celkově přesnější. Tudíž v aplikaci se dočkáte celkově rychlejšího, přesnějšího a pohodlnějšího ovládání a potažmo i uživatelského zážitku.

Aplikace Korunka – bonusy

V rámci aplikace od Koruny narazíte na ty samé bonusy, jako kdybyste se registrovali, případně přihlašovali ze svého PC. To znamená registrační bonus ve výšce 300 korun, který vám bude připsaný na účet okamžitě po dokončení registrace.

V aplikaci od Korunky je dále k dispozici bonus za každého přivedeného přítele, takže se vám vyplatí Korunku propagovat a sdílet na sociálních sítích i všude v diskuzích.

V rámci této loterie se dále můžete zapojit do Věrnostního programu s názvem „Korunka klub“. V Korunka klubu sbíráte tzv. Káčka, která následně můžete utratit za nákup dalších losů. V tomto případě se navíc vyplatí sledovat aktuální nabídku Korunky, protože v některé dny společnost nabízí až 5× více Káček. Tím pádem si podáním tiketu můžete pomalu vysloužit další tiket.

Bonusy korunka
Není potřeba
Bonus Code
Stačí ověřit váš účet!
Další bonusy od Korunky
Není potřeba
Bonus Code
První vklad vám zdvojnásobí!
Další bonusy od Korunky
Loterie Korunka je posedlá pořádáním soutěží pro Korunkáře. Hrajte Korunku a staňte se Korunkářem měsíce.
Další bonusy od Korunky

Hodnocení aplikace od Korunky

Aplikaci od Korunky nelze nic vytknout. V rámci aplikace narazíte na všechny potřebné funkce jako je možnost vsadit tiket, vybrat výhru nebo se inspirovat podanými tikety posledních výherců. Všechny funkce v této mobilní aplikaci jsou navíc logicky uspořádány a vždycky se tak rychle dostanete přesně k té sekci, kterou potřebujete.

Korunka aplikace je navíc technicky velmi dobře provedená, tedy i maximálně stabilní a to jak ve verzi pro Android tak i pro iOS. Tato aplikace šetří vaše data a samozřejmě také baterii, což je jednou z jejích hlavních předností, nikoliv však jedinou.

Sázení skrze mobilní aplikaci Korunka je tedy mnohem lepší, nežli sázení přes klasický mobilní prohlížeč. A protože je aplikace k dispozici zdarma, neexistuje jediný důvod, proč byste se jí měli vyhýbat.

Hry v aplikaci Korunka

Číselná loterie Šestka vám umožňuje vyhrát až 10 milionů korun!
Zkuste štěstí
Minimální vklad činí 35 korun, na ně přitom můžete vyhrát 2 miliony korun.
Zkuste štěstí
Tuto loterii můžete hrát už od 25 korun a to s možností výhry 15 tisíc korun.
Zkuste štěstí
Do této loterie můžete vložit minimálně 15 korun, za které můžete získat 3000 korun.
Zkuste štěstí
Minimální vklad činí 10 korun, maximální vklad je závislý na maximální výhře, která činí 13 milionů korun. 
Zkuste štěstí
V případě pěti trefených čísel a vkladu 10 korun máte nárok na výhru 2 milionů korun!
Zkuste štěstí
Korunka Kombi přináší možnost sestavit si sázku přesně podle svých požadavků a zvýšit tím šanci na svou výhru!
Zkuste štěstí
Už za 20 korun můžete být ve hře o neskutečných 20 milionů!
Zkuste štěstí

 

FAQ – často kladené dotazy

Kde získat aplikaci od Korunky?

Aplikaci od Korunky lze stáhnout buď na stránkách této loterie (v případě Androidu) nebo klasicky z obchodu s aplikacemi (v případě, že máte iOS).

Pro jaké mobilní operační systémy je aplikace Korunka dostupná?

Aplikace Korunka je dostupná pro oba majoritní operační systémy, tedy Android a iOS. A stáhnout a používat ji můžete i v případě, že máte k dispozici telefon Huawei.

Jaké bonusy Korunka nabízí ve své aplikaci?

Společnost Korunka ve své aplikaci nabízí ty samé bonusy, jako byste loterie sázeli skrze klasické internetové stránky, to znamená 300 korun na ruku a zajímavý věrnostní program, ve kterém jste odměňováni za objem učiněných sázek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Oblíbené hry
Šestka – hlavní loterie od Korunky
Šestka – hlavní loterie od Korunky

Číselná loterie Šestka vám umožňuje vyhrát až 10 milionů korun!

Hop Trop
Hop Trop

V případě pěti trefených čísel a vkladu 10 korun máte nárok na výhru 2 milionů korun!

Lucky Six
Lucky Six

Vyhráváte v případě, že mezi vylosovanými 35 čísly je vašich 6 čísel.

Loterie24
© Copyright 2021 Loterie24