Loterie Korunka je zcela jedinečná online loterie, za kterou stojí sázková společnost Tipsport (respektive Chance – jedná se o to samou společnost). Loterie Korunka je vzhledem k tomu známá také jako Chance Korunka, případně Tipsport Korunka, funguje však jako samostatná online loterie. Jejím sloganem je potom „Korunka – u nás se vyhrává“. V tomto článku se se podíváme na to, co je to Korunka loterie a jak funguje. A navrch přidáme další zajímavé informace, které musí vědět všichni fanoušci loterijních her!

Co je loterie Korunka?

Loterie Korunka je číselná loterie provozovaná společností Tipsport, kterou si můžete vsadit online. V rámci této loterie tedy sázíte na jednotlivá čísla a doufáte, že v rámci pravidelného losování budou tažena. O výhru v Korunce se nikdy nedělíte! Takže pokud trefíte požadovaná čísla, vždycky dostanete výhru v plné výši! Tím je Korunka naprosto unikátní!

Číselná hra Korunka nabízí celkem 7 různých her, takže si vybere opravdu každý. Hlavní číselnou loterií Korunky je Šestka. Na stránkách Korunky si dále můžete vsadit číselné loterie Hop Trop, Kombi, Kombi Plus, Korunka na 3, Korunka na 4 a Korunka na 5.

Pojďme si tyto hry v rychlosti představit
Číselná loterie Šestka vám umožňuje vyhrát až 10 milionů korun!
Zkuste štěstí
Minimální vklad činí 35 korun, na ně přitom můžete vyhrát 2 miliony korun.
Zkuste štěstí
Tuto loterii můžete hrát už od 25 korun a to s možností výhry 15 tisíc korun.
Zkuste štěstí
Do této loterie můžete vložit minimálně 15 korun, za které můžete získat 3000 korun.
Zkuste štěstí
Minimální vklad činí 10 korun, maximální vklad je závislý na maximální výhře, která činí 13 milionů korun. 
Zkuste štěstí
V případě pěti trefených čísel a vkladu 10 korun máte nárok na výhru 2 milionů korun!
Zkuste štěstí
Korunka Kombi přináší možnost sestavit si sázku přesně podle svých požadavků a zvýšit tím šanci na svou výhru!
Zkuste štěstí
Už za 20 korun můžete být ve hře o neskutečných 20 milionů!
Zkuste štěstí

Loterie Korunka tiket

Korunka je číselná loterie, která se hraje především online, můžete si ji však vsadit také na pobočkách sázkových kanceláří Tipsport a Chance. Pokud si Korunku vsadíte na stránkách loterie, tedy online, potom se vám vygeneruje elektronický tiket.

Abyste si mohli vsadit Korunku, nejprve se musíte zaregistrovat na stránkách Korunky. Je to z toho důvodu, abyste splnili veškeré podmínky pro hraní této loterie, tzn. především věk minimálně 18 let a dále potom z toho důvodu, že se budete přihlašovat na svůj vlastní hráčský účet, kde se vám budou schraňovat vaše podané tikety a případně také výhry. Ty si z účtu následně můžete vybrat.

Korunka tiket tedy najdete po přihlášení do svého hráčského účtu v sekci podané Korunka tikety. Odtud si pak můžete nechat generovat ty samé tikety – s těmi samými čísly, velmi rychle, jenom na pár kliknutí.

Korunka tiket je ovšem velmi intuitivní i při prvním podání. Přímo na tiketu můžete vkládat nebo vyjímat čísla na pouhé jedno kliknutí, přičemž vždycky vidíte, na jakých podmínkách s danými kombinacemi jste (například kolik můžete při daném počtu čísel a výši vkladu vyhrát peněz). K dispozici je potom samozřejmě také náhodný generátor čísel, který vám tiket vyplní v průběhu jedné milisekundy.

Losování Korunka

Losování Korunka probíhá pravidelně dvakrát denně – první ve 14:10 hodin a druhé v 18:10 hodin. Vždy aktuální Losování Korunka najdete na oficiálních stránkách loterie, přímo na úvodní stránce, odkud si můžete také zobrazit archiv. V archivu Korunky najdete historii tažených čísel po týdnech.

Pokud jste ovšem registrovaní do Korunky, potom je možná lepší se přihlásit. Losování Korunka se vám na účtu vždycky projeví – pokud jste vyhráli, peníze se vám přičtou k vašemu zůstatku na hráčském účtu a naopak. Navíc na vás vyskočí také notifikace, takže opravdu nic nepřehlédnete.

Korunka losování probíhá online, tzn. můžete ho sledovat v přímém přenosu. Stačí si ve výše zmiňovaný čas otevřít stránky Korunka.eu a na úvodní stránce přepnout na možnost „Slosování“.

Výherci loterie Korunka

Korunka losování probíhá online a také proto nejsou výherci veřejně oznamováni. Na stránkách Korunky ovšem můžete vidět poslední výhry, stejně jako nejvyšší výhry atd. Výherci loterie jsou potom označováni pouze městem, ze kterého svou sázku podali.

Výherci loterie jsou uveřejňováni společně s výškou své výhry a také tiketem, na nějž vyhráli. Skvělou funkcí přitom je, že těmito tikety se můžete inspirovat. Pokud vás některý výherní Korunka tiket zaujme, kliknete na možnost „inspirovat se“ v banneru v pravém dolním rohu. Na to konto se vám Korunka tiket otevře, vy uvidíte jeho přehled a rovnou můžete sázet kliknutím na tlačítko „Vsadit taky“.

Výherci loterie můžete listovat, případně si můžete najít pouze výherce z jednotlivých loterijních her (Šestka, HopTrop, Kombi atd.), což je velice praktické.

Korunka bonus za registraci

Korunka je v mnoha ohledech unikátní. Toto téma jsme nakousli už v úvodu článku a budeme v něm pokračovat i na konci, jako vložku však musíme uvést Korunka bonus za registraci. Dovedete si představit, že si půjdete vsadit Sportku nebo Eurojackpot a ve stánku vám to nechají gratis? Tak přesně tohle se děje u Korunky.

Korunka všem nově příchozím hráčům dává vstupní bonus. Po dokončení registrace do této online loterie vám na účet okamžitě připíše 300 korun. S těmito penězi můžete naložit, jak sami uznáte za vhodné. Můžete si tedy zdarma vsadit tikety v rámci jakékoliv Korunkou nabízené loterie a to při libovolné kombinaci čísel a také vkladu. Pokud budete sázet loterii Hop Trop, vystačí vám tento bonus na 30 her! Přitom v rámci každé této hry můžete vyhrát až 2 miliony korun!

Z bonusů to ovšem není všechno. Vedle bonusu za registraci u Korunky dostanete také bonus za vklad. Ten funguje tak, že loterijní hra Korunka vám k vašemu prvnímu vkladu provedenému online přidá 100%. Pokud si tedy do Korunky vložíte například 1000 korun, Korunka vám k tomu přidá další 1000 korun, na sázení tak budete mít celkem 2000 korun! Využijte této možnosti a registrujte se do Korunky skrze naše stránky.

Korunka bonusový program

Aby bonusů nebylo málo, Korunka nabízí ještě bonusový program. V rámci bonusového programu u Korunky sbíráte tzv. „Káčka“, což je obdoba bonusových peněz. Tato Káčka potom můžete utratit za další Korunka tiket. Káčka se směňují v poměru 120 Káček = 10 korun na sázku.

Korunka registrace

Do Korunky se můžete zaregistrovat přímo skrze oficiální stránky, po kliknutí na možnost „Registrace“ v pravém horním rohu (ve fialovém pruhu). Dále vyplníte všechny své údaje, jako je jméno, adresa nebo email a telefonní číslo. V posledním kroku potvrdíte svůj email a telefonní číslo vloženým kódem, načež se dostanete do svého hráčského účtu.

V rámci registrace musíte dále ověřit své údaje zasláním ofoceného dokladu totožnosti (například občanský průkaz) a připojením platebního prostředku, tedy ideálně banky. Tímto způsobem loterie Korunka může ověřit, že jste to skutečně vy, bez toho, abyste museli někam na pobočku.

Jak vyhrát v loterii Korunka?

Žádná opravdu fungující rada, jak vyhrát v loterii, neexistuje. Pokud sázíte Sportku, doporučujeme vám držet se unikátních čísel (ideálně aby se nejednalo o šťastná čísla, čísla značící datum narození atd.), protože pokud vsadíte hodně používaná čísla, o svou případnou výhru se budete muset dělat s vícero lidmi.

Pokud hledáte způsob, jak vyhrát v loterii, měli byste se obracet pouze na svůj vnitřní hlas. Spousta výherců zpětně vzpomíná na to, že vyhrála poté, co se jim zdál sen o výhře v loterii. Pokud se vám zdál sen o výhře v loterii, nemusí to ovšem nutně znamenat, že hned zítra vyhrajete. Tento sen vás obecně zpracuje o dobré zprávě, nastávající spokojenosti, štěstí atd.

Nejčastěji losovaná čísla ve Sportce

Někteří lidé rádi sází podle nejčastěji losovaných čísel ve Sportce či v dalších loteriích, protože taková čísla padala nejčastěji a je zde předpoklad, že by mohla padnout znovu. Tento předpoklad je ovšem chybný, protože nejčastěji losovaná čísla ve Sportce neexistují. Kdybyste zpětně zjistili součet všech tažených čísel (například za posledních 10-20 let), potom byste zjistili, že každé z čísel bylo taženo plus minus (rozdílem několika málo jednotek či desítek) stejně. Důvod je ten, že každé číslo padá se stejnou pravděpodobností a tato pravděpodobnost se postupem času (v dlouhodobém horizontu) vyrovná. V krátkodobějším horizontu sice mohou nastávat výchylky, na ty se ovšem nelze spoléhat – v každém novém losování je pravděpodobnost, že padne každé jedno číslo naprosto stejná, bez ohledu na předcházející tahy.

Získejte kompletní informace o číselné online Loterii Korunka včetně toho, jak ji hrát a vyhrávat.

 

Sázet nejčastěji losovaná čísla ve Sportce se nevyplácí také z toho důvodu, že tuto techniku využívá spousta dalších lidí. Pokud se vám tedy na vámi vsazená čísla podaří trefit nějakou větší výhru, budete se dělit s ostatními lidmi. A těch lidí může být opravdu hodně.

Naštěstí u loterie Korunka nic takového jako dělení výher není. V této loterii vždycky předem víte, kolik peněz můžete vyhrát. A tyto peníze v případě přesně tažených čísel také vyhrajete, i kdyby stejná čísla měl i některý další hráč. Pokud se tedy rádi orientujete podle četnosti tažených čísel, v loterii Korunka tím nic nezkazíte. Nejčastěji tažená čísla (stejně jako nejméně tažená čísla a nejdéle netažená čísla) najdete přímo na stránkách Korunky, v sekci Výhry.

Loterie Korunka – další informace

Loterie Korunka stojí jako samostatná loterie na stránkách Korunka.eu. Někteří lidé mají v povědomí, že se jedná o loterii od sázkové kanceláře, ale už si nepamatují, která sázková kancelář tuto hru provozuje. Korunka proto bývá často označována (případně hledána) pod názvy jako je Sazka Korunka nebo Fortuna Korunka, což je špatně. Sazka ani Fortuna s touto loterií nemají nic společného, tzn. že Sazka Korunka a Fortuna Korunka neexistuje. Správné jméno je pouze „loterie Korunka“, případně Tipsport Korunka nebo Chance Korunka, jak jsme uvedli už na začátku článku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Loterie24
© Copyright 2021 Loterie24