Korunka, známá především pro svou loterii a losy, přichází s revoluční novinkou, která rozšíří vaše možnosti zábavy a šancí na výhru. Dne 2. října 2023 byly uvedeny Korunka Hry, nabízející širokou paletu technických her s různými tématy a bonusovými funkcemi. Od ovocných klasik po jokerové hitovky, je zde něco pro každého. A co je ještě lepší? Na pouhé jedno zatočení můžete vyhrát až 500 000 Kč!

Jackpoty – vaše cesta k nečekaným výhrám

V Korunka Hrách nechybí ani progresivní jackpots, které přinášejí extra porci výher nad rámec vašich běžných výher. Tato postupně se navyšující banka ve vybraných hrách může padnout kdykoliv a komukoliv, bez ohledu na výši vaší sázky. Možná právě vy budete dalším šťastným korunkářem, který získá tento nablýskaný jackpot!

Online Hry – výhody a pravidla

Online Hry v Korunce nabízejí možnost sázet pouze za koruny, nikoliv za káčka, což je odlišnost od loterií a losů. Ačkoliv za hraní Online Her nezískáváte herní body ani káčka, nemusíte zoufat. Každou hru si můžete vyzkoušet neomezeně a nanečisto, což znamená, že si můžete užít hodiny zábavy bez utrácení reálných peněz.

Budoucnost Korunka Her

Korunka plánuje pravidelně rozšiřovat nabídku her o nové přírůstky a přidávat další výhody pro hráče. Ačkoli jsou tyto plány ještě ve stádiu rozvoje, již nyní si můžete užít hodiny zábavy a šanci na výhru ve hře. Korunka drží všem hráčům palce a přeje hodně štěstí ve světě Korunka Her!

300 Kč zdarma na váš první tiket, stačí se registrovat!

Jak začít hrát?

Pro ty, kdo si chtějí vyzkoušet Korunka Hry za reálné peníze, je třeba doplnit stávající online registraci u Korunky o různé osobní údaje a zejména nastavit herní limity pro technickou hru. Při nastavování limitů myslete na to, že hrát by mělo být především zábavné. Limity si můžete kdykoliv upravit a vstoupit tak do světa zábavy a možných výher!

Tento článek přináší pohled na nové možnosti, které Korunka Hry přinášejí, a zvýšenou šanci na výhru. Se širokým výběrem her, progresivními jackpots a možností hry pro zábavu nebo o reálné peníze, nabízí Korunka Hry novou dimenzi zábavy a vzrušení. Tak neváhejte a vyzkoušejte své štěstí ve hře!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Oblíbené hry
Šestka – hlavní loterie od Korunky
Šestka – hlavní loterie od Korunky

Číselná loterie Šestka vám umožňuje vyhrát až 10 milionů korun!

Hop Trop
Hop Trop

V případě pěti trefených čísel a vkladu 10 korun máte nárok na výhru 2 milionů korun!

Lucky Six
Lucky Six

Vyhráváte v případě, že mezi vylosovanými 35 čísly je vašich 6 čísel.

Loterie24
© Copyright 2021 Loterie24