Společnost Fortuna připravila akci, v jejímž rámci se nám chystá přiblížit nové číselné hry (loterijní hry). Akce probíhá až do konce měsíce přímo na stránkách Fortuny.

Akce s názvem Měsíc loterií je rozdělená na týdny. Každý týden je věnovaný jedné loterii, na kterou dostanete vkladový bonus až do výšky 100 korun.

Jak bonus na loterijní hry od Fortuny získat? Stačí, abyste si na své konto vložili minimálně 100 korun a to s bonusovým kódem „loterky“. Následně vám bude nabídnutý bonus, který je třeba přijmout. Pro zisk bonusu je třeba vsadit si první tiket na vybranou loterii do 24 hodin po vkladu peněz. Celou stovku pak získáte, pokud si do tří dnů vsadíte alespoň za 100 korun.

V akci Měsíc loterií si v současné chvíli můžete zahrát zdarma loterii 20z80. Tuto loterii jste si ještě nedávno mohli zahrát pouze na pobočkách Fortuny, nyní ji však můžete hrát i online.

Loterie 20z80 nabízí spoustu vzrušení už od 10 korun!

Loterii 20z80 můžete hrát už od 10 korun. V rámci této loterie můžete vytvářet kombinaci dvou až dvaceti různých čísel, přičemž je zcela na vás, jaké kombinace si zvolíte a kolik peněz na ně vsadíte. Tato loterie je maximálně variabilní a udělá radost všem, kteří se na své výhře rádi podílí svými tipy a triky.

V číselné hře od Fortuny můžete vyhrát třínásobek až 123 018násobek svého původního vkladu (při trefení jednoho až osmi čísel). Díky této loterii se tak můžete dočkat život měnící výhry a to skutečně jenom za drobné.

Loterie 20z80 přináší slosování 2× denně. Jedno slosování začíná v 15:00 hodin, druhé potom v 18:00 hodin. Při sázce tiketu do této číselné hry od Fortuny se tiket automaticky zařazuje do nejbližšího slosování.

Měsíc loterií pokračuje

Už podle názvu je zřejmé, že Fortuna se nám v rámci akce Měsíc loterií chystá představit také další číselné hry a loterie. Každý týden bude k dispozici nová hra, proto vám doporučujeme, abyste akci průběžně sledovali.

Celkem si v rámci akce Měsíc loterií hráči přijdou na 400 korun zdarma! Podmínky pro zisk bonusu jsou stejné, mění se pouze loterijní hra.

Loterie zdarma na stránkách Fortuny je k dispozici všem stávajícím hráčům. Využít této nabídky však můžete také v případě, že jste u Fortuny noví. Po registraci pokračujte podle našeho návodu výše.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Oblíbené hry
Šestka – hlavní loterie od Korunky
Šestka – hlavní loterie od Korunky

Číselná loterie Šestka vám umožňuje vyhrát až 10 milionů korun!

Hop Trop
Hop Trop

V případě pěti trefených čísel a vkladu 10 korun máte nárok na výhru 2 milionů korun!

Lucky Six
Lucky Six

Vyhráváte v případě, že mezi vylosovanými 35 čísly je vašich 6 čísel.

Loterie24
© Copyright 2021 Loterie24