Loterie Fortuna je jednou z nejznámějších loterijních her oficiálně působících na našem území. Loterie Fortuna zájemcům přináší možnost poškádlit své štěstí a připravit si šanci na život měnící výhry stejně jako na rychlé, zato však častější výhry.

Co je loterie Fortuna?

Loterie Fortuna je číselnou loterijní hrou od společnosti Fortuna. Loterie Fortuna jakožto držitel licence pro provozování služeb na území České republiky poskytuje maximální úroveň bezpečí jak pro vaše citlivé údaje, tak i pro vaše peníze. Loterie Fortuna má navíc díky dlouhému působení na území naší republiky dostatečné zázemí. Pobočku Fortuny najdete v každém větším městě.

Loterie Fortuna – vstupní bonus

Loterie Fortuna nabízí všem novým hráčům vstupní bonus v podobě tiketu zdarma. Loterijní tiket zdarma dostanou u Fortuny všichni noví hráči, kteří dokončí registraci a vloží peníze. Hodnota vsazeného tiketu závisí na výšce vašeho prvního vkladu, tzn. že čím více napoprvé vložíte, tím naditější tiket do Fortuny zdarma budeme moci vsadit. 

Fortuna číselky

Fortuna nabízí hned několik číselných her. Ty se od sebe liší výškou vkladu, počtem tipovaných čísel, počtem tažených čísel, ale také samotnou výškou výhry. Vzhledem k tomu si Fortuna číselky může oblíbit skutečně každý. 

Celkem je k dispozici 9 číselných loterií od Fortuny. Pojďme si Fortuna loterie představit.

Pojďme si tyto hry v rychlosti představit
Minimalistická loterie od Fortuny, v níž sázíte vždycky 20 korun
Zkuste štěstí
Cílem loterie Next 6 je trefit 2 čísla po sobě.
Zkuste štěstí
Pokud trefí všech 6, potom vyhrává 1 milion korun.
Zkuste štěstí
Také číselná hra Meloun má pevně daný vklad, který činí 20 korun.
Zkuste štěstí
Losování Lucky X probíhá po celý den, každé 4 minuty!
Zkuste štěstí
Vyhráváte v případě, že mezi vylosovanými 35 čísly je vašich 6 čísel.
Zkuste štěstí
V případě minimálního vkladu tak můžete vyhrát rovných 1 milion korun!
Zkuste štěstí
Losování této číselné hry probíhá dvakrát denně
Zkuste štěstí

Loterie Fortuna – jak se zaregistrovat?

Do online loterie Fortuna se však nemusíte registrovat pouze na pobočkách (sázkové kanceláře Fortuna), ale také online. Online registrace do Fortuny umožňuje velice rychlé ověření vaší totožnosti. Díky tomu máte přístup ke všem loteriím během pár minut a to aniž byste museli vytáhnout paty z domova. 

Do číselné hry Fortuna se můžete registrovat skrze naše stránky a to s krásným vstupním bonusem. Využijte této možnosti a máte tiket zdarma!

Pro registraci do loterie Fortuna přejděte na registrační formulář. Do formuláře vepište všechny své údaje a potvrďte kliknutím na tlačítko „zaregistrovat“. V dalším kroku vyberete způsob ověření totožnosti, kdy máte na výběr ověření totožnosti na některé z poboček Fortuny nebo online. 

Dokončit ve Fortuně registraci online mohou všichni hráči, kteří mají internetové bankovnictví České spořitelny, Monety Moneybank, Air bank, Komerční banky, ČSOB a Equa bank. Online dokončení registrace (ověření údajů) trvá jenom pár sekund. Pro online dokončení registrace následujte průvodce, který vám vysvětlí všechny kroky.

Loterie Fortuna tiket

Vsazené tikety z online loterie Fortuna najdete po přihlášení do svého nového účtu u Fortuny, po rozbalení menu v pravém horním rohu a kliknutí na možnost „Přehled tiketů“ a v levém menu potom na „Rychlé loterie“ či pouze „Loterie“. 

Loterie Fortuna tiket má stejnou podobu jako sázenka od této společnosti, je tedy na první pohled dobře patrné, zdali jste Fortuna tiket vyhráli, případně kolik peněz jste díky vyhranému tiketu získali. 

Losování Fortuna

Losování Fortuna probíhá v závislosti na typu loterie. V případě rychlých loterií se losování koná každých několik sekund, v případě klasických loterijních her potom jednou až dvakrát denně. 

Výherci loterie Fortuna

Výherci loterie Fortuna nejsou oficiálně zveřejňováni. O své výhře jste informováni pouze po přihlášení do svého účtu u Fortuny. Vzhledem k této skutečnosti pak nejsou známy ani údaje o tom, z kolika lidí Fortuna udělala milionáře, či kolik lidí vyhrálo v daném dni atd. V tomto bodě je o něco zajímavější loterie od Korunky, kde si můžete prohlížet všechny aktuální výhry, které navíc řadíte podle požadované hry či výšce výhry.

Jaká je nejvyšší možná sázka v loterii Fortuna? 

Loterie Fortuna podléhá české jurisdikci a jako taková musí splňovat požadavky nového loterijního zákona. V něm je mimo jiné uvedeno, že nejvyšší možná sázka do číselné loterie Fortuna činí 500 korun.

Fortuna Korunka

Spousta hráčů si plete číselné hry od Fortuny s číselnými hrami od Korunky. Abychom předešli nedorozumění, musíme zde uvést, že nic jako Fortuna Korunka neexistuje. Fortuna je jedna loterijní společnost a Korunka druhá.

Jak vyhrát v loterii Fortuna?

Když si hráči výhru v loterii opravdu hodně přejí, pochopitelně hledají způsoby, jak vyhrát. Pokud mezi ně patříte i vy, tak vás následujícími informacemi asi moc nepotěšíme. Napsat to ovšem musíme. Žádný zaručený způsob, jak vyhrát v loterii Fortuna neexistuje. Na druhou stranu, některé obecné zásady existují.

Výherci loterie často uvádějí, že předtím než v loterii vyhráli, o výhře se jim zdálo a oni prostě jen následovali svůj sen. Při hraní loterie je proto, stejně jako v dalších oblastech našeho života, nesmírně cenná intuice. To znamená, že pokud cítíte, že zrovna dneska byste mohli vyhrát, nebo se vám dokonce zdají šťastná čísla, měli byste to zkusit. Přitom však nezapomínejte být umírnění. Výhra v loterii musí být především zábava.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Loterie24
© Copyright 2021 Loterie24