Společnost Sazka nabízí svým zákazníkům věrnostní program Sazka Klub. V rámci tohoto programu můžete zdvojnásobit své šance na výhru. Je to jednoduché.

Stačí se zaregistrovat a pořídit si svou věrnostní Sazka kartu, která je zdarma. Při koupi sázkového kupónu (ať už se jedná o Sportku nebo Eurojackpot) či losu nechte obsluhu na terminálu Sazky načíst vaši kartu. Za každé načtení vaší karty dostáváte možnost vytočit si další výhru na Kole Štěstí.

Na Kole Štěstí si můžete vytočit účast ve slosování o vysoké peněžité výhry (100 tisíc až 1 milion), drobnější peněžité výhry, loterijní tikety či sázkové losy zdarma nebo například dovolenou na horách či u moře. 

Kolo Štěstí je v současné chvíli k dispozici na prodejně v centrále Sazky, na adrese K Žižkovu 851, Praha 9. 

Kromě dodatečných výher má ovšem účast v Sazka Klubu i další obrovské výhody. Na kartu Sazka Klubu si můžete uložit svá oblíbená čísla, která pak nemusíte sáhodlouze vyplňovat na tikety, ale pouze je načtete. A pokud na svá čísla vyhrajete, Sazka vám o výhře (nad 1000 korun) dá vědět skrze SMS, takže o svou výhru už nikdy nepřijdete.

Pokud vás tato nabídka zaujala, do Sazka Klubu se můžete registrovat hned dnes. Stačí navštívit jakékoliv prodejní místo s terminálem Sazky a o kartu požádat. Následně je třeba vyplnit registraci na stránkách Sazky, načež můžete začít využívat všech výhod Sazka Klubu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Oblíbené hry
Šestka – hlavní loterie od Korunky
Šestka – hlavní loterie od Korunky

Číselná loterie Šestka vám umožňuje vyhrát až 10 milionů korun!

Hop Trop
Hop Trop

V případě pěti trefených čísel a vkladu 10 korun máte nárok na výhru 2 milionů korun!

Lucky Six
Lucky Six

Vyhráváte v případě, že mezi vylosovanými 35 čísly je vašich 6 čísel.

Loterie24
© Copyright 2021 Loterie24